500 milyarder listesi tek tek incelendi! Dünyanın en zenginleri bu tarihte doğuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD, kendi sınırları içerisinde 189 isimle en çok milyardere ev sahipliği yapıyor. Çin ise 53 kişiyle aynı listede yer alıyor. Yapılan araştırmalar sonucunda milyarderlerin ortak özelliği açıklandı.

Yapılan yeni araştırmalarda dünya çapında 500 milyarderden 19’unun ortak bir özelliği bulunuyor; 30 Kasım tarihinde doğmuş olmaları. Kulağa az bir rakam gibi gelse de 500 kişi arasında aynı doğum tarihine sahip olmak enteresan bir veri.

Zengin, başarılı ve kurucu isimler arasında film yapımcıları, üretim patronları yer alıyor. Özellikle aynı tarihlerde doğmuş olmaları, tesadüf olamayacak kadar şaşkınlık verici.

Finans uzmanları tarafından 500 milyarder listesindeki veriler tek tek incelendi. Ortak noktaları bulabilmek için ise çeşitli veriler bir araya getirilerek ortaklıklar özelleştirildi. Benzer yönler bulabilmek için ise her kişinin sektörü ve doğum tarihi incelendi.

30 Kasım’da doğan bireylerin başarıya ve zenginliğe bir şekilde ulaşabildiği ortak bir özellik olarak görülüyor. Ancak bu tarihte doğmayan kişiler için araştırmayı yapan şirket bir ay üzerinde yoğunlaşılması gerektiğini söylüyor.

Milyarderlerin ortak doğum gününün yanı sıra farklı bir denklikleri daha mevcut. Araştırmalara göre milyarderlerin ortak doğum aylarından biri de ekim ayı.

500 milyarderden 45’i ise ekim ayında doğarak farklı bir ortak noktaya sahip oldular. Bu ortak noktalar araştırma sürecini takip edenlere ilginç gelen hususlardan biriydi.

Advance Publications’ın sahibi Donald Newhouse, en zengin 500 milyarderarasında 115. sırada yer alıyor. Ancak 30 Kasım’da doğan kişiler arasında 15,8 milyardolarlık servetiyle en üst sıralara çıkmayı başardı.

Singapur’da boya ve kaplama üreticisi olan Wuthelam Holdings’in sahibi Goh Cheng Liang, 183. sırada olmasına rağmen popüler doğum günü sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Net serveti ise 11.1 milyar dolar.

Diğer sıralar isse Çin’deki güvenlik ekipmanı tedarikçisi Hikvision’un başkan yardımcısı Gong Hongjia ve ABD’li film yapımcısı Diane Hendricks’e ait.

500 milyarder listesi tek tek incelendi! Dünyanın en zenginleri bu tarihte doğuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!