Cinsiyet Değiştiren Ardahan Fotoğraflarını Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak’ın oğulları Ardahan cinsiyet değiştirme kararı almasıyla gündem olmuştu. Ayda ismini tercih eden Ayda Öztoprak yeni halini paylaştı.

Türkiye’de oyunculuğu ile büyük ilgi gören Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak’ın çocukları Ardahan Öztoprak, uzun zamandan beri yaşamını yurt dışında sürdürüyordu. Burada kadın kimliğine yöneldiği öğrenilen Ayda Öztoprak’ın durumu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama Çiçek Dilligil’den gelirken oyuncu konuyla ilgili “26 yaşında artık bir birey. Aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Bu, sabah uyandım ‘haydi’ diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil. Önemli kliniklerden de destek alıyor” demişti. İlk fotoğraf oyuncudan gelirken son olarak ise Ayda Öztoprak yeni halini sosyal medyadan paylaştı.

Ardahan Öztoprak Ayda Öztoprak Oldu

1997 doğumlu Ayda Öztoprak eğitimi için gittiği Amerika’da uzun bir süre kaldı. Burada kimliğinde değişiklik kararı alan genç, uzun süren tedavi ve desteklerinin ardından görünümünde de değişikliğe gitti. Hakkındaki haberlerin gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını paylaşan Ayda Öztoprak sosyal medyada büyük destek gördü. İşte o fotoğraflar;

Cinsiyet Değiştiren Ardahan Fotoğraflarını Paylaştı
Cinsiyet Değiştiren Ardahan Fotoğraflarını Paylaştı
Cinsiyet Değiştiren Ardahan Fotoğraflarını Paylaştı

Saçlarını uzatan ve kıyafetlerini de bu yönde değiştiren Ayda Öztoprak’ın yeni fotoğrafları sosyal medyada tartışmalara da neden oldu. Bazı kişiler genç ismi desteklerken bazı kişiler ise din gibi farklı durumlara atıflar yaparak bu duruma karşı olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Magazin Haberleri

Cinsiyet Değiştiren Ardahan Fotoğraflarını Paylaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!