Survivor’da Nagihan’dan Çok Konuşulacak Yunus Emre Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star’da eleme sonrasında yapılan acil durum konseyinde Nagihan öyle bir konuştu ki Aleyna ve Yunus Emre cephesinde yeni dönem başladı.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından olan Survivor All Star’da Aleyna ile Yunus Emre arasında yaşananlar dikkat çekmişti. Bugüne kadar iki tarafın ailesinden de birbirlerinden uzak durması konusunda uyarılarda bulunan Aleyna ve Yunus Emre tüm uyarıları dikkate almadı. Birbiriyle yakın kalmaya devam eden ikili ise son konseyde karşı karşıya geldi.

Nagihan, Nefise ve Aleyna Yunus Emre’yi Şikayet Etti

Survivor All Star’da Nagihan, Nefise ve Aleyna bir araya gelerek prodüksiyona Yunus Emre hakkında yaşadıkları rahatsızlığı söyledi ve şikayette bulundu. Bu şikayet sonrasında acil durum konseyi yapılırken Nagihan’ın itirafları da dikkat çekti. Nagihan, Yunus Emre’nin “Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor” dediğini söyleyerek başladığı konuşmasında ise ikili arasında kendisinin kaldığını söyledi.

“Olayı çok irdelemek istemiyorum ama sadece şunu söylemek istiyorum, bazen de işin doğasında değişim gerekir. Aleyna, Nagihan ve Nefise bana geldi. Üçü beraber Yunus Emre’nin gerginliğinden yorulduklarını ve Yunus Emre’nin bu takımda olmasını istemediklerini dile getirdiler. Yunus Emre’yi kadınlara karşı olan gerilim konusunda bir kere bile savunmam. Yine savunmayacağım. Konu ne olursa olsun, 3 kadın yarışmacımın davranışsal olarak rahatsız olmaları ve bu konuda bizden ricada bulunmaları önemlidir. Yıpratılmış işçiler vardır ve bazen telafisi çok zordur.” diyerek alınan kararı duyuran Yunus Emre, yaşanan bu olaylar nedeniyle yarışmacının mavi takımda yarışmaya devam edeceğini söyledi. Bu açıklama sonrasında Nagihan itiraflarda bulundu.

Survivor’da Nagihan’dan Çok Konuşulacak Yunus Emre Açıklaması

Nagihan’dan Özel İtiraf

Aleyna ile yaşadığı sorunların sebebinin Yunus Emre olduğunu söyleyen Nagihan “Yunus Emre’yi ilk karşılayanlardan birisiydim. Bana geldiğinde ilk şunu söyledi, Nagihan abla benim eşim Aleyna’yla asla yakın olmamı istemiyor. Beni korur musun dedi. Şimdi en başa dönelim. Şu anki krizin en göbeğindeki olan konu benim. Çünkü bir tarafta Yunus Emre ve karısı var. Bir tarafta da Aleyna var. Hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım. Ben Aleyna’yla çünkü o kadar sert bir olayın içerisine girdim ki Yunus Emre yüzünden. Ben bir şekilde bunu korumak için Aleyna’yla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmeler kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı.” diyerek uzun zamandan beri içinde biriktirdiklerini açığa çıkardı.

Yaşanan bu olaylar sonrasında gözler Yunus Emre’nin eşi Beria Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu’nun ailesine çevrildi. Ancak iki taraftan da konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Magazin Haberleri

Survivor’da Nagihan’dan Çok Konuşulacak Yunus Emre Açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!