Yasmin Erbil’den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz’dan yorum gecikmedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın çok izlenen programı Survivor’da kıyasıya mücadele devem ediyor. Bu sezon All Star formatında gerçekleşen fenoman yarışma, geçtiğimiz ay beklenmedik bir elemeye sahne olmuştu.

2021’de büyük finalde İsmail Balaban’la birlikte SMS oylamasına çıkma başarısı gösteren Yiğit Poyraz, bu kez adaya erken veda etmişti.

5-0 ve 5-3’LE ELENDİ!

Mavi takımın iddialı yarışmacısı, 4 Nisan Perşembe akşamı çıktığı ilk düelloda eski futbolcu Sercan Yıldırım’a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olurken, omuzundan sakatlığı da bulunan takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu’na ise 5-3 yenilmişti.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, uzun süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz’ın elenmesi üzerine birlikte çekilen bir karelerini paylaşarak; “Benim şampiyonum” notunu eklemişti.

YENİ POZLRINI PAYLAŞTI

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Yasmin Erbil, son olarak 371 bin takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Pantolon-ceket takımıyla kamera karşısına geçerek yeni pozlarını peş peşe yayınlayan güzel oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

SEVGİLİSİNDEN YORUM GECİKMEDİ

28 yaşındaki ünlü ismin kısa sürede gündem olan gönderisine, sevgilisi Yiğit Poyraz’dan da yorum gecikmedi. Poyraz, Erbil’e şu sözlerle seslendi:

Bundan sonra bütün postların bu ekolden olması dileğiyle. Sevgilin, Yiğit Alp.

Yasmin Erbil’den yeni pozlar! Survivor Yiğit Poyraz’dan yorum gecikmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!