Serpil Çakmaklı’nın İtirafı Olay Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Bahane adlı bir programa konuk olan Serpil Çakmaklı aldatılmasıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte o açıklamalar…

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Haber Bahane adlı program Türkiye’de dikkat çekmeye devam ediyor. Programın son konuğu bir döneme damga vuran Serpil Çakmaklı oldu. Programda hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Serpil Çakmaklı, aldatılması konusunda söyledikleriyle sosyal medyada bile gündem oldu.

Serpil Çakmaklı’dan Aldatılma İtirafı

Programda samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Serpil Çakmaklı, aldatıldığını ve aldatıldığını da gözleriyle gördüğünü söyledi. Aldatılmayı hiçbir zaman kabul etmediğini ve o anda kişileri hayatından çıkardığını söyleyen Serpil Çakmaklı, “Güçlü olduğum için bende üzüntü 1-2 gün sürer. Çok duygusalım, gördüğüm olay sindiremeyeceğim bir şeyse ne kadar sevsem de hayatımdan çıkarırım. Hayatında olmam. Gözlerimle gördüm arkadaşının evinde” dedi.

Serpil Çakmaklı’nın İtirafı Olay Oldu

“İlişkiyi Bitirdim”

Aldatıldığını gördükten sonra beklemediği bu olay karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Serpil Çakmaklı, bu olay sonrasında ilişkisine son verdiğini söyledi.  “İnsanların yaşadığı olaylar çok bağlantılı. Belli bir noktaları neden alıyorsun? Neden bu kadar çok dünyanı daraltıyorsun? Neden bu kadar çok güvensizlikler oluyor? Neden hayatından bu kadar çok insan çıkarıp bir ilişki yaşayamıyorsun? Eskiden öyle değildim. Eskiden çok daha hatalar yapıyordum. Ama şimdi…Herkes her yaşadığı yıl için kendini eleştirmeyi bilmeli. Sadece insan olmaya ve güzel yaşamaya çalışıyoruz. Hayatın tokadını yedim. Bunlar beni dimdik yaptı. Kimseye minnet etmem” diyerek bu konudaki açıklamalarını noktalayan Serpil Çakmaklı, son haliyle de sosyal medyada konuşuldu.

19 Mayıs 1962’de doğan 61 yaşındaki Serpil Çakmaklı, Neşesi Bilir ve Üzülmedim Ki adlı albümleriyle dikkat çekmişti. Güzelliği ve sesiyle büyük beğeni alan ve gençlik yıllarında Türkiye’de büyük bir rüzgar yaratan Serpil Çakmaklı, şu anda ise sakin bir yaşam sürüyor.

Kaynak: Magazin Haberleri

Serpil Çakmaklı’nın İtirafı Olay Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!