Hazal Kaya’nın Annesi Kiracısının Kapısına Gidince Kavga Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazal Kaya’nın Annesi Ayşegül Kaya kiracısıyla anlaşamayınca kiracısıyla kavga etti. İşte yaşanan olaylardan detaylar.

Türkiye’nin önde gelen oyunculardan Hazal Kaya’nın annesi Ayşegül Kaya, kiracısıyla yaşadığı olayla gündeme geldi. Balat’ta bir evi bulunan Ayşegül Kaya, kiracısı ile kira sorunu yaşadı. 3 bin TL olan kirayı kendi isteğiyle 5 bin TL olarak ödemeye başlayan kiracısına kızan Ayşegül Kaya, evinin değerinin 15 bin TL olduğunu söyledi. Anlaşma sağlanamayınca kiracısının evinin kapısına dayanan Ayşegül Kaya ile kiracı arasında kavga çıktı.

Kiracı Evden Taşındı

Evi için 15 bin TL isteyen Ayşegül Kaya ile kiracı arasında anlaşma sağlanamadı. Kiracı evinin kapısına dayanan Ayşegül Kaya’yı eve kabul etmezken, Kaya’nın siniri daha da arttı. Yaşanan bu tartışma sonrasında “Ya 15 bin lira yatır ya da çık. Boş yere evimi işgal etme” diyerek evden ayrılan Kaya’nın bu çıkışı sonrasında kiracı olayı uzatmak istemedi ve evden taşındı. Günler önce yaşanan bu olay günler sonrasında ortaya çıktı. Paylaşımların yapılmasıyla birlikte Ayşegül Kaya’nın kiracı problemi ortaya çıkarken Hazal Kaya bu konuyla ilgili hiçbir detay paylaşmadı.

Hazal Kaya’nın Annesi Kiracısının Kapısına Gidince Kavga Çıktı

Hazal Kaya’nın Annesi İçin Mahallede Tartıştı İddiaları

Farklı kaynaklarda yer alan haberlerde ikili arasında sokak ortasında tartıştığı ve tartışmaya tüm mahallenin şahit olduğu öne sürüldü. Ailesiyle ilgili özel durumlara yönelik bugüne kadar bir açıklama yapmayan Hazal Kaya, Türkiye’de gündem olan bu duruma da kayıtsız kaldı ve herhangi bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Magazin Haberleri

Hazal Kaya’nın Annesi Kiracısının Kapısına Gidince Kavga Çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!