Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okul yıllığındaki fotoğrafıyla gündeme gelen Göksel, dijital bir platformun sorularını yanıtladı. Sanatçı, o dönemlerin hayatına katkısını anlattı.

“ÇOK EĞLENDİĞİNİZ O SORUYU CEVAPLADIM”

Şarkıcı, “Çok eğlendiğiniz o soruyu cevapladım” diyerek, samimi videosunu Instagram hesabından yayınladı.

“O FOTOĞRAFI YAYANI BİR ELİME GEÇİRSEM…”

“Evrime kafa attığınız doğru mu?” sorusuna “Doğru” cevabını veren Göksel;, “Yıllıktaki fotoğrafımdan bahsediyorsunuz değil mi? O fotoğrafı yayanı bir elime bir geçirsem..Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum. En küçüklüğümde güzelmişim, hatta dünya güzeli diye çağırdıkları bir dönem var” dedi.

“KENDİMİ BEĞENMİYORDUM”

“Sonra birden bire ortaokula başlayınca felaket kötü görünmeye başladım” diyen 52 yaşındaki şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:

Kilo aldım, gözlükler takıldı, aslanağzı saçlar modaydı o zaman, bir tuhaf kestirmişim saçlarımı, becerememişim, kendimi beğenmiyordum. Beğenmedikçe daha da kötü görünüyormuşum. İyi de oldu aslında, o dönemde bolca eve kapandım, müzik dinlemeye, deli gibi şarkı söylemeye başladım. Benim için zor bir dönemdi ama hayatta karşılaştığımız bazı zorlukların bizi daha iyiye götürdüğüne inanıyorum. Ben de onun canlı bir örneğiyim.

MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Göksel, geçtiğimiz ay sabahın erken saatlerinde Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Şapkalı poları ile başını kapatan şarkıcı, makyajsız haliyle dikkat çekmişti.

“DAHA FAZLA ÇEKMEYİN”

Muhabirlerin görüntü adığını fark edince “Bu saatte burada ne işiniz var” diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen şarkıcı, “Daha yeni uyandım, uyanır uyanmaz beni görüntülediniz resmen. Spora gidiyorum. Daha fazla çekmeyin, çok da uygun değilim” demişti.

Göksel: Evrime kafa attığım doğrudur!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!