Pijamasız uyumak kilo verdiriyor! Hem serin tutan hem yağ yakan o yöntem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Gece boyunca serin kalmanızı sağlar

Amerikan Uyku ve Nefes Akademisi’nin eski başkanı Kent Smith’e göre pijamalar genellikle daha ağır, nefes almayan kumaşlardan üretiliyor. Serin ve keyifli bir uyku için elbette tiril tiril hissettiren pijamaları tercih edebilirsiniz. Ancak bundan daha iyisi var! Kıyafetsiz uyumak.

Uzmanlara göre çıplak uyumak vücudun gece boyunca aşırı ısınmasını önler ve vücudu daha serin tutarken kaliteli bir uykuyu da beraberinde getirir.

2- Metabolizmayı hızlandırır

Çıplak uyumak serin ve derin bir uyku çekmenizi sağlarken aynı zamanda kalori yakmayı da destekler. Uzmanlara göre pijamasız uyumak kahverengi yağ yakımını destekliyor.

3- Öz sevgiyi geliştirir

Henüz çıplak uyumayı denememiş biri için, yanınızda biri olsa da olmasa da, bu durum korkutucu gelebilir. Ancak çıplak uyumak sizi bedeninize karşı daha eleştirel veya bilinçli yapacakmış gibi görünse de aslında tam tersini yapıyor.

Araştırmalar, çıplak olarak daha fazla zaman geçirmenin özgüveninizi ve genel vücut imajınızı artırabileceğini gösteriyor.

Aksine, kendi bedeniniz içinde rahat hissedeceğinizden kendinize biraz ilgi göstermek ve bu süreçte kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, bu geceden itibaren size pijamalarla yolları ayırmanızın tam vakti.

Pijamasız uyumak kilo verdiriyor! Hem serin tutan hem yağ yakan o yöntem

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Magazinler | Magazin Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!